Milan  Invest

Milan Invest © alle rechten voorbehouden. Webmaster: www.dvimmoprint.be.

Hierbij ons aanbod van studentenkamers en studio’s.

 Studentenkamers en studio’s

Vanaf € 395,00

Gelegen in het hartje van Leuven.

Dit gebouw werd in het najaar 2018 volledig vernieuwd en gerenoveerd. Het is een mix van kamers met studio comfort en volwaardige studio’s.

Zeer luxueuze afwerking, zoals: flat screen met digibox, audio installatie, combi oven, frigo met vriesvak, volledig ingerichte badkamers en eigentijds bemeubeld.

Vanaf€ 440,00

Nieuwbouw in het hartje van Leuven maar super rustig gelegen met een mix van kamers met studio comfort. Oppervlakte tussen 15 à 35 m², top afwerking, vloeren zijn in natuursteen, muurbetegelde badkamers in witte marmer met inloopdouches afgewerkt met glazen wanden en ingebouwde hangtoilet.

Vanaf € 245,00

Een mix van studentenkamers met een oppervlakte tussen 15 en 35m², volledig bemeubeld, centrale verwarming, gemeenschappelijke keuken, douche’s en toiletten, met internet aansluiting en een tuin. Ideaal gelegen voor de campussen ARENBERG, SPORTKOT en HEILIG HART

Gebouw Heverlee Groenstraat 63-65

Gebouw Leuven Rattemanspoort 03

Gebouw Leuven Parijstraat 32

Vanaf €290,00

Een mix van studentenkamers en kamers met studiocomfort.
Oppervlakte tussen 15 en 20m², top afwerking, volledig bemeubeld, centrale verwarming, kitchenette, douchecabine, dubbele beglazing, internet aansluiting, mogelijkheid tot kabelaansluiting.

Gebouw Leuven Parkpoort 239

Vanaf € 395,00

kamers aan met studiocomfort .Al deze kamers hebben een eigen zeer moderne  badkamer. Ze zijn volledig bemeubeld en hebben allemaal een eigen frigo, combioven , flatscreen en onbeperkt internet  + tv distributie, uniforme verduisteringen, grote moderne keuken met grote gemeenschappelijke ruimte ,  fietsenstalling en binnenkoer. De units zijn tussen de 15 en 25 m².

Gebouw Heverlee Waverseb & St Lambertus

Vanaf € 335,00

Studio's van 20 tot 25 m² met badkamer, gemeenschappelijke keuken, internet, CV, dubbele beglazing en volledig bemeubeld.

Gebouw Heverlee Tervuursesteenweg